پاول دوروف می گوید تلگرام قبل از اینکه به کاربران خیانت کند از بازار خارج می شود
پاول دوروف، مدیر عامل تلگرام گفت: تلگرام ترجیح می دهد از بازارهایی مانند فرانسه خارج شود تا اینکه درب های پشتی رمزگذاری برای پیام های خصوصی کاربران را مجاز کند.
مدیر عامل تلگرام، نسبت به تهدید فزاینده پیامهای خصوصی در فرانسه و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که تلگرام ترجیح میدهد از برخی بازارها خارج شود تا اینکه درهای پشتی رمزگذاری را که حریم خصوصی کاربران را تضعیف میکنند، اجرا کند. او در پستی در 21 آوریل در «کانال Du Rove» خود در تلگرام، پیامی درباره تلاشهای روزافزون اتحادیه اروپا برای تضعیف رمزگذاری پیامرسانی با افزودن درهای پشتی، روشی که به مقامات اجازه میدهد رمزگذاری را دور بزنند و به دادههای خصوصی کاربر دسترسی داشته باشند، منتشر کرد.
دوروف به ابتکارات قانونگذاران فرانسوی و اتحادیه اروپا برای الزام برنامههای پیامرسانی مانند تلگرام به پیادهسازی درهای پشتی برای دسترسی پلیس اشاره کرد و بر تعهد تلگرام به حفظ حریم خصوصی دیجیتال تاکید کرد. دوروف گفت: «تلگرام ترجیح میدهد از بازار خارج شود تا اینکه رمزگذاری با درهای پشتی را تضعیف کند و حقوق اولیه بشر را نقض کند.»
دوروف در پیام خود تاکید کرد که بزرگترین مشکل در پشت درهای رمزگذاری در دسترسی آنها نه تنها توسط مقامات بلکه توسط هکرها و عوامل خارجی نهفته است. دوروف گفت: از نظر فنی غیرممکن است که تضمین کنیم فقط پلیس میتواند به یک درب پشتی دسترسی داشته باشد، و افزود که درهای پشتی پیامهای خصوصی کاربران را در معرض خطر قرار میدهند. وی افزود که مجرمان احتمالاً به برنامههای کمتر شناخته شده روی میآورند و از شبکههای خصوصی مجازی (VPN) برای جلوگیری از شناسایی استفاده میکنند و این مقررات را بیاثر میکند.
دوروف گفت در حالی که تلگرام از دستورات قضایی معتبر در برخی از حوزههای قضایی مانند افشای آدرسهای IP و شماره تلفنهایی که در فعالیتهای مجرمانه دخیل هستند پیروی میکند، اما هرگز هیچ پیام خصوصی را فاش نکرده است. تلگرام در تاریخ 12 ساله خود هرگز حتی یک بایت پیام خصوصی را فاش نکرده است. طبق قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا، اگر حکم دادگاه معتبر ارائه شود، تلگرام فقط آدرس IP و شماره تلفن مظنونان جنایتکار را فاش میکند نه پیامها. او از طرفداران حریم خصوصی خواست تا ارتباط خود را با قانونگذاران ادامه دهند و رمزگذاری را به عنوان یک ابزار حفاظتی از حریم خصوصی و ایمنی برای مردم عادی ترویج کنند، نه اینکه آن را یک ابزار مجرمانه ببینند. دوروف گفت: «از دست دادن این حفاظت غم انگیز خواهد بود.
“نبرد هنوز به پایان نرسیده است” اگرچه مجلس ملی فرانسه در ماه مارس پیشنهادی مبنی بر اجازه دسترسی پنهان به پیامهای خصوصی را رد کرد، دوروف گفت که جنگ اتحادیه اروپا علیه حریم خصوصی دیجیتال هنوز به پایان نرسیده است. دوروف به پیشنهاد کمیسیون اروپا «ProtectEU» از اوایل آوریل اشاره کرد. هدف این پیشنهاد یافتن «راهحلهای فنآوری برای ایجاد امکان دسترسی قانونی به دادهها توسط مقامات مجری قانون در سال 2026» است.
دوروف در پایان گفت: “هچ کشوری از فرسایش آهسته آزادی ها مصون نیست. هر روز این آزادی ها مورد حمله قرار می گیرند – و هر روز ما باید از آنها دفاع کنیم.”
هشدار دوروف در مورد تهدید به حریم خصوصی و آزادی در اتحادیه اروپا در بحبوحه یک پرونده حقوقی در حال انجام در فرانسه علیه مدیر اجرایی تلگرام به اتهام تسهیل پلتفرمی است که تراکنش های غیرقانونی را امکان پذیر می کند. به گفته دادستان فرانسوی، دوروف در صورت محکومیت، با 10 سال زندان و جریمه نقدی 550 هزار دلاری مواجه است.